Micky, Amber en Zoë succesvol tijdens CDI Lier

Micky, Amber en Zoë succesvol tijdens CDI Lier

Van woensdag 26 februari t/m zondag 1 maart stond het CDI Lier 2020 op het programma. Een wedstrijd waar de internationale dressuurtop aan de start komt.

Micky nam deel met Wonderful Girl bij de pony’s en Grand Charmeur bij de Junioren. Op woensdag behaalde Micky en Wonderful Girl een hele mooie score van 69,4%, tevens hun derde kaderscore! Met Grand Charmeur werd zij bij de Junioren derde met 70,5%. Donderdag wist Micky zich naar de 6e plaats te rijden met Grand Charmeur. Een paar foutjes drukte een hogere score, maar ze wisten nog een mooi percentage te halen van 69,5%. Op vrijdag was het de beurt aan Wonderful Girl. Micky reed een hele mooie proef, ze zijn nog maar kort een combinatie, door wat foutjes werd de score iets gedrukt, maar erg knap gereden!  Zaterdag was een top dag voor Micky. Zij reed een fantastische proef met Grand Charmeur en wist de kür op muziek te winnen met maar liefst 74,2%!

Amber reed met haar pony Burberry mee bij de Children. Zij wisten op woensdag een mooie 4e plaats te behalen met maar liefst 72,5%. Donderdag deed zij er een schepje bovenop, ze behaalde een 4e plaats met een persoonlijk record van 73,1% en hun eerste A kaderscore. Op vrijdag behaalde Amber een mooi percentage van 71,7% in de individuele proef.

Zoë reed met Cupido mee bij de Young Riders. Woensdag behaalde zij een mooie tweede plaats met bijna 70% en een B kaderscore! Donderdag reden ze de individuele proef. Een paar kleine foutjes, maar weer een hele mooie score van 70,1%. Zaterdag startte ze in de kür op muziek, waar zij een mega score van 75,4% behaalde wat goed was voor de derde plaats!

Gefeliciteerd dames met deze geweldige resultaten!

get in touch

contact us

Are you interested in our horses and would like to get in touch with us? Please leave your e-mail address and we will contact you.