Micky Schelstraete scoort in Lier

Micky Schelstraete scoort in Lier

 

In de eerste internationale pony rubriek in Lier regeerde de Duitse jeugd. Deze Kingsley Prix werd een teamcompetitie waarbij Shona Benner het individueel klassement leidde. Beer werd  door Isabelle Judet en Jeannette Wolfs op de eerste plaats gezet. Belgisch jurylid, Freddy Leyman was minder overtuigd van haar optreden in het zadel van Der Kleine Sunnyboy WE.

Benner kreeg mooie scores voor haar drafwerk en de wissel uit de halve voltes. Met een totaal van 73,476% bleef de amazone haar landgenote Antonia Busch-Kuffer met Daily Pleasure WE voor. Busch-Kuffner haar optreden werd beloond met een totaal van 72,190%.

De Nederlandse amazone, Micky Schelstraete vervolledigde het podium met onder het zadel Elin’s Noncisdador. Schelstraete reed een stabiele proef waarbij ze achten noteerde voor de eenvoudige wissel naar verzamelde galop. Het paar noteerde een totaalscore van 71,810%.

Ook Johana Kullmann met Champ of Class (7&,381%) en Lucie-Anouk Baumgeurtel met Zinq Coriander FH (71,286%) haalden de kaap va ruim 70%.

Voor Nederland reden ook Evi Van Rooij (King Stayerhof’s Jango), Lara Van Nek (Baumann’s  Despino) en Floor Van der Kuijl (Casterayseweg’s Dreamboy) stelden zich op in de top acht.

Source: https://www.equnews.nl/dressuur/micky-schelstraete-scoort-in-lier/

get in touch

contact us

Are you interested in our horses and would like to get in touch with us? Please leave your e-mail address and we will contact you.