Succes op de Europese kampioenschappen 2018

Micky Schelstraete en haar hengst Elin’s Noncisdador hebben een succesvolle week beleefd op de Europese Kampioenschappen voor Pony’s in Bishop Burton, in het Verenigd Koninkrijk. Ze begonnen met een serie 7,5-en en 8-en in hun optredens, waardoor ze op een sterk gemiddelde uitkwamen van 73,829%. Hierdoor waren ze de best scorende combinatie in het Nederlandse team, waarmee ze een sterke bijdrage hebben geleverd aan de bronzen medaille die team NL in de wacht sleepte. Met deze score behaalde Micky een 5e plaats in het team-klassement dat uit 53 deelnemers bestond.

De combinatie haalde met een score van 73.622% de 7e plaats in de individuele proef, waarmee ze zich kwalificeerden voor de Kür. De 18 beste ruiters van de individuele proef waren geplaatst voor de Kür, waar Micky en haar Hannoveraanse hengst een geweldige 6e plaats behaalden met een score van 74.625%!

get in touch

contact us

Are you interested in our horses and would like to get in touch with us? Please leave your e-mail address and we will contact you.