Chicago MH

Chicago MH

Chicago is een voshengst (geb.2007) met zeer veel uitstraling. Hij is goedgekeurd in Oldenburg, heeft zijn verrichtingsonderzoek als 3 jarige hengst afgerond als verrichtingskampioen met de hoogste punten van die jaargang!! Chicago ontwikkelt zich enorm goed en overal waar hij zich laat zien krijgt hij lovende commentaren over zijn bewegingsmechanisme in alledrie de gangen. Juryleden spreken telkens mooie woorden over zijn souplesse en kracht vanuit het achterbeen.

Chicago is op dressuurwedstrijden zeer succesvol. Zo won hij de Romisan Dressuurwedstrijd als 4 jarige, de Horsefood Competitie als 5 jarige en doorliep hij een 3-tal wedstrijden op de hengstencompetitie van het KWPN.
In augustus 2012 mocht Chicago mee naar het WK Jonge Dressuurpaarden in Verden en liep daar twee goede proeven. Voor de 3 gangen scoorde hij op de tweede dag zelfs steeds boven een 8, ook hier kreeg hij weer heel mooi commentaar en vond de jury het een paard voor de toekomst.

Voor ons is het een heel fijn paard om mee te werken, hij zet in elke training zijn beste beentje voor en is heel prettig in de omgang. Sinds kort wordt Chicago gereden door de dochter van eigenaar Renee Fransen.

get in touch

contact us

Are you interested in our horses and would like to get in touch with us? Please leave your e-mail address and we will contact you.