CSI

Onze 8-jarige CSI (United x Gribaldi) is verkocht aan de Zweedse Sofie Andersson.

CSI was reserve kampioen 2014 in de klasse ZZ Zwaar en had ook meerdere goede resultaten in de PSG. CSI stond op het punt de overstap te maken naar de Grand Prix.

Sofie zal hem samen met Jan Brink gaan trainen en hem uitbrengen bij de Junioren in Zweden. CSI heeft 4 jaar bij ons op stal gestaan en we zullen hem gaan missen! Wij wensen CSI en Sofie heel veel succes!

CSI (United x Gribaldi) is geboren in 2007 en is 1.76m hoog.

CSI hebben we samen met de fokker Rene Franssen in eigendom. Rene heeft al meerdere toppaarden gefokt, waaronder Schelstraete’s Witness (v. Hamlet) die in januari 2011 verkocht is aan de bekende Hilltop Farm in Amerika en onder Jonna zeer succesvol ZZ Licht en ZZ Zwaar heeft gelopen.

We hebben ook van CSI zeer hoge verwachtingen, hij heeft een superfijn karakter, 3 hele fijne gangen en ontwikkelt zich zeer goed onder het zadel. Door zijn enorme groeispurt hebben wij besloten het met CSI de eerste tijd het rustig aan te doen. Pas in mei 2013 is CSI voor het eerst uitgebracht in de klasse Z2. Tijdens dit debuut behaalden Jonna en CSI meteen een overwinning met 71%. Daarna werd hij uitgebracht in het ZZ Zwaar en behaalt hij hierin scores van 70%. Tijdens het NK 2014 werd hij tweede met een gemiddelde score van over 70%.

Begin oktober debuteerde CSI in de Prix St Georges tijdens Geldrop Hippique, hij liep daar de eerste dag naar ruim 69% en de tweede dag zelfs naar 70%.

CSI beheerst de series tot om op de pas en laat veel aanleg zien voor piaffe en passage.

get in touch

contact us

Are you interested in our horses and would like to get in touch with us? Please leave your e-mail address and we will contact you.