IK18: Micky Schelstraete naar tweede titel

IK18: Micky Schelstraete naar tweede titel

In de zwaartse klasse, van de vandaag verreden Indoorkampioenschappen voor pony’s, de ZII voor D/E pony’s, ging het goud naar Micky Schelstraete met de ervaren Elin’s Noncisdador. Al in de eerste proef van de Felix Hippische Juristen Prijs had de combinatie een mooie voorsprong opgebouwd en die stonden ze niet meer af. Micky Schelstraete maakt het familiefeest bij deze KNHS Indoorkampioenschappen compleet. Vorige week won Micky al de titel in het M2 kampioenschap voor de pony’s en moeder Jonna won de titel in het ZZ-Zwaar.

“In de eerste proef reed ik een beetje tam, maar de tweede proef ging het veel beter en was ik heel tevreden met hoe het ging. Ik hoop dit jaar internationaal fijn te rijden en goed te scoren en dan ook op het EK fijn te rijden, dat zou wel heel cool zijn”, vertelt de kampioene. Over haar 16-jarige topper vertelt Micky enthousiast “Hij is enorm knap en hij doet altijd zijn best voor je en laat je nooit zitten. Ik heb ook echt heel veel van hem geleerd. Hij kon alles al en heeft mij heel veel geleerd en daar heb ik ook op mijn andere pony’s veel aan.”

get in touch

contact us

Are you interested in our horses and would like to get in touch with us? Please leave your e-mail address and we will contact you.