Een succesvol weekend voor Micky Schelstraete bij het Internationale CDI Exloo

Een succesvol weekend voor Micky Schelstraete bij het Internationale CDI Exloo

Micky Schelstraete heeft een succesvol weekend achter de rug met haar Hannoveraan pony Elin’s Noncisdador bij de Internationale wedstrijden van CDI Exloo welke werden gehouden van 26 tot en met 29 oktober. De combinatie werd tweede in alle drie de klassen waar zij aan deel namen met een mooie score van 72,317 in de individuele proef, 71,325 in de team proef en een laatste opmerkelijke score van 74,125 op zondag in de Kür op muziek. Waarbij laatstgenoemde klasse mogelijk gemaakt werd door Schelstraete Advocaten.

Met trots presenteerde Schelstraete Advocaten de Internationale klasse Kür op muziek als de Schelstraete Advocaten Prijs bij CDI Exloo

Het was de eerste keer dat in Nederland CDI Exloo plaatsvond. De winnaar van de klasse was Shanna Baars met de pony Don Camillo Du Bois. Micky Schelstraete en  Elin’s Noncisdador eindigden op de tweede plaats gevolgd door Fleur Prinsen met de pony Next Black Magic op de derde plaats. De klasse werd gejureerd door Janine van Twist (NED), Gabriela Valerianova (CZE) en Alban Tissot (FRA).

Schelstraete Advocaten voelde zich vereerd dat zij door middel van deze wedstrijd bijdraagt aan het vormen van de rijzende sterren in deze discipline.

get in touch

contact us

Are you interested in our horses and would like to get in touch with us? Please leave your e-mail address and we will contact you.