Van Hall: ‘Micky rijdt echt ontzettend fijn’

Van Hall: ‘Micky rijdt echt ontzettend fijn’

Micky Schelstraete heeft na de tweede ook de derde wedstrijd van de KNHS-Felix Juristen Cup gewonnen. In Genemuiden zette ze met haar schimmel Elin’s Noncisdador de concurrentie op ruime achterstand met een percentage van 75.19 procent. “Micky rijdt echt ontzettend fijn. Een genot om naar te kijken”, volgens jurylid Hergen van Hall.

Met 32 ponycombinaties aan start was de derde wedstrijd van de KNHS-Felix Hippische Juristen Cup in Genemuiden goed bezet. “Ik denk dat het wel een groep is waar de bondscoach de komende tijd weer wat mee kan. Er zitten heel fijne pony’s bij”, was de mening van Hergen van Hall, het jurylid bij C.

Schelstraete

Over winnares Micky Schelstraete had Van Hall niets dan lof. “Micky rijdt echt ontzettend fijn. Als de aanleuning soms iets minder is, blijft haar pony heel goed over de benen en los door het lijf. Ze weet waar ze mee bezig is en blijft in de proef ook echt rijden. Het is een genot om naar te kijken. Daar wordt ik echt blij van.” Micky reed de routinier Elin’s Noncisdador naar een heel mooie score van 75.19 procent. Ze wisten ook de vorige wedstrijd in Vorden te winnen en doen dus goede zaken in het klassement.

Lees het volledige artikel op Horses.nl

get in touch

contact us

Are you interested in our horses and would like to get in touch with us? Please leave your e-mail address and we will contact you.